Elektronisk cigarett

En elektronisk cigarett, eller en e-cig, är en batteridriven manick som innehåller en nikotinhaltig lösning.

I motsats till vanliga cigaretter så är det inget som brinner och därför så andas användaren enbart in ånga.

Ett litet värmeelement inne i batteriet aktiveras när användaren tar ett bloss. Detta förångar vätskan i patronen och ångan inandas av användaren.

DanSmokes e-cigaretter är gjorda för vuxna personer som redan är vana vid nikotin. Produkterna är ej lämpliga för: minderåriga, personer som är känsliga mot nikotin, gravida eller ammande mammor, personer som av medicinska skäl bör undvika nikotin, personer som har högt blodtryck eller lider av hjärtsjukdom eller svår diabetes.

Generellt sätt så kan du det. Den elektroniska cigaretten genererar ingen lukt eller rök och eliminerar därmed andrahansrökning. Normalt sätt så kan du använda den inomhus, men det finns ställen där e-cigaretter är förbjudna. Det finns inga specifika regler: det beror helt på situationen.

Det finns i nuläget ingen forskning som visar att e-cigaretten kan hjälpa dig att sluta. Vi på DanSmoke® låter dig välja hur mycket nikotin du vill ha i din e-juice. Du kan, därför, om du vill sluta, börja med full styrka och gradvis sänka styrkan till 16 mg och slutliggen till nikotinfri e-juice. Då kan du fortsätta att njuta av att röka - rörelsen och känslan - utan att få i dig något nikotin.

Smaksatta filter

Ett filter motsvarar ungefär 250-300 bloss, vilket motsvarar cirka 25-30 vanliga cigaretter. Men det här är bara en grov uppskattning - hur länge ett filter varar beror egentligen på många olika saker, inklusive blossens längd och styrka.

Huvudingredienserna i vätskan är propylenglykol, glycerin, farmaceutiskt nikotin och artificiella smakämnen.

Vegetabilskt glycerin utvinns från vegetabilisk olja. Det är en viktig del av vätskan, eftersom glycerin genererar ånga när det värms upp. Propylenglykol och glycerin håller ångan fuktig inuti filtret. Detta gör att vätskan lätt kan omvandlas till ånga när e-cigaretten används. Läs mer om igredienserna i vår produktssäkerhetsavdelning på websidan.

Ditt DanSmoke®-filter innehåller endast 1ml vätska som sprids på över 250-300 bloss, vilket innebär att mängden inhalerad ånga är väldigt liten. Vätska i lungorna är ett symtom som oftats hittas på personer med hjärtsjukdomar eller personer som har andats in giftiga ämnen. Filtrets huvudingrediens är proyplenglykol, ett ämne som används av matindustrin och som finns i astmamediciner.

Vi erbjuder fyra olika styrkor av nikotin:

24/20mg nikotin

16mg nikotin

10mg nikotin

0mg nikotin

När filtret är tomt så slutar e-cigaretten att producera ånga. Om du är osäker, kontrollera att batteriet fungerar som det ska.

Bra att veta - precis innan vätskan tar slut så smakar ångan lite mer rostad än förut.

Kontrollera först att batteriet är laddat och att LED-lampan lyser när du tar ett bloss. Ett snabbt blinkande ljus innebär att batteriet behöver laddas.

Om cigaretten inte producerar tillräckligt mycket ånga, rekommenderar vi att du byter filter. Se också till att du tar tillräckligt djupa bloss för att vara säker på att värmekärnan blir tillräckligt upphettad.

Om e-cigaretten fortfarande inte fungerar - vänligen kontakta vår kundtjänst för vidare assistans.

E-vätskor

En 10 ml flaska vätska varar upp till 7 dagar vid normal användning.

Behållningstiden för e-vätskor är upp till 2 år. Det rekommenderas att lagra e-vätskor på en sval plats.

Propylenglykol (PG), vegetabilisk glycerin (VG), destillerat vatten, naturliga smaker och nikotin.

PG är också känt som propylenglykol och det är en kemikalie framställd från reaktionen av propylenoxid med vatten. Läs mer om det här.

VG är en naturlig kemikalie, härrörande från vegetabilisk olja, den är luktfri och har en söt smak och hög viskositet. Läs mer om det här.

Du bör välja baserat på den nikotinnivå du föredrar och baserat på den mängd du brukade röka på:

6 mg - upp till 10 cigarretter om dagen.
12 mg - upp till 20 cigarretter om dagen.
18 mg - upp till 30 cigaretter om dagen.
20 mg - upp till 60 cigaretter om dagen.

Batteri

Batteriet leveras delvis laddat, men för optimal prestanda så rekommenderar vi att du laddar batteriet helt fullt innan du använder din e-cigarett.

Sätt i USB-laddar i din bärbara dator. Det tar mindre än 90 minuter för batteriet att laddas helt. Lämna inte batteriet på laddning under natten. Sluta ladda batteriet efter 90 minuter eller tidigare.

Ett fulladdat batteri varar i ungefär 100 bloss - ungefär lika mycket som 8 vanliga cigaretter. Ta alltid med dig ett extra batteri om du vill njuta av en hel dag med din e-cigarett.

När batteriet behöver laddas så börjar LED-lampan i slutet av e-cigaretten att blinka 10 gånger. Vänta inte tills batteriet är helt dött innan du laddar det.

Huvudskillnaden är att DanSmoke Fast har en kapacitet på 150 mAh, DanSmoke Max en kapacitet på 240mAh och DanSmoke 3X med en kapacitet på 450 mAh.

Beställningar och leveranser

Du måste vara 18 år gammal.

Ditt DanSmoke®-paket kommer att skickas från vårt centrallager i Tyskland och sedan lämnas till din lokala postservice. Hur lång tid frakten tar beror på din lokala postservice och de tullregler som gäller för ditt land, men en typisk leverans tar mellan 5 - 8 bankdagar. Vänligen notera att leveranserna tar längre tid under högtider.

Om du inte har fått ditt paket inom 10 dagar efter sändning, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper dig att lokalisera det. Om vi inte hör något från dig så antar vi att du har fått ditt paket.

Vi erbjuder ännu inte en lokaliseringstjänst för dina leveranser, men du kan kolla din beställnings status i ditt personliga konto. Om statusen är: "pågående leverans" så betyder det att vi håller på att packa och skicka ditt paket. Om statusen är: "beställning skickad" så betyder det att vi redan har skickat ditt paket.

Om du betalade med kreditkort och vill skicka tillbaka ett paket, se till att du gör det i englihet med våra användarvillkor. Så fort vi får in paketet på vårt reklmationscenter så betalar vi tillbaka dina pengar. Vänligen notera att det kan ta upp till 3 bankdagar för oss att betala tillbaka dina pengar bereonde på vilken bank och vilket kreditkort du har.

Din leverans kommer normalt sätt fram inom 5 bankdagar, men kan ibland fastna i tullen. Om du inte har fått din leverans inom 10 dagar efter att vi skickade paket så rekommenderar vi dig att kontakta fraktavdelning i vår kundtjänst.

Betalningar

Kreditkort: För beställningar via webshoppen så accepterar vi de flesta stora kreditkort, inklusive MasterCard, Visa och American Express.

Loyalty club-medlemmar kan också betala via faktura eller PayPal.

Ja. Alla transaktioner krypteras och vi samarbetar med de bästa betalningsförmedlingssföretagen på marknaden. Alla transaktioner går endast via deras servrar via en säker förbindelse. DanSmoke® sparar inte din kortdetaljer, utan endast de godkända företagen vi samarbetar sparar dina kortdetaljer för dina månatliga betalningar. Du kan därför vara helt trygg när du handlar på vår webshop.

Betalning via faktura

Betalningsvillkor är 14 dagar. Fakturor skapas dagen då produkterna skickas.

Din faktura inkluderas alltid i paketet med dina produkter. Du kan ävne logga in på ditt personliga konto för att ladda ner fakturan.

Vi kommer omedelbart att ta reda på orsaken till förseningen. Vänligen kontakta vår kundtjänt via service@dansmoke.se för vidare assistans.

Om du av någon anledning har svårigheter att betala din faktura, vänligen kontakta service@dansmoke.se för att ordna en ny betalningsdag.

Betalning med kreditkort

Betalning med kreditkort är den lättaste och bekvämaste betalningsmetoden för regelbundna leveranser. Vi garanterar att det är en säker betalningsmetod. Allt du behöver göra är att se till att kortet alltid är uppdaterat.

Om du inte får ditt paket, vänligen kontakta kundtjänst för vidare assistans. De kommer att hjälpa dig att hitta ditt paket.

Vänligen notera att vi bara drar pengar en gång. Först reserverar vi ett belopp för att försäkra oss om att det finns pengar på kortet sen drar vi beloppet när vi skickar ditt paket.

Loyalty program

Loyalty-programmet är baserat på automatiska leveranser av ditt månatliga behov av filter. Du börjar genom att få ett startpaket genom vårt specialerbjudande, och sen väljer du själv hur ofta du vill få våra leveranser av filter och hur många filter du vill få vid varje leverans. Loyalty-programmet kommer med flera fördelar, specialpriser, gåvor till ett värde av 2300 kr, premium-kundtjänst, exklusiva erbjudande, specialkampanjer och mycket, mycket mer. Kolla på vår websida om du vill veta mer om loyalty program.

Genom att registrera dig för vår automatiska leveransservice, så får du dina favoritfilter levererande direkt till din dörr varje månad. Du sparar tid och pengar, och du får dessutom fantastiska fördelar.

Läs mer om Loyalty Program här.

Om du är en ny kund så kan du gå med i Loyalty Program genom att fylla i dina uppgifter på Loyalty Program-sidan på vår websida. Första steget är att köpa ett startpaket så att du kan lära känna produkten. Efter 2 veckor så skickar vi din första leverans.

Om du redan är kund hos DanSmoke® e-cigaretter och redan har ett personligt konto, gå in på Lär dig mer om Loyalty Program här och bli medlem genom att fylla i de obligatoriska fälten. Eftersom du redan kan använda produkten så behöver du inte köpa ett startpaket.

Har du bestämt dig för att Loyalty Program inte är för dig? Du kan säga upp ditt medlemskap när som helst. Detta gör du via ditt personliga konto. Inom 24 timmar så skickar vi en bekräftelse till din email. Om du inte får vår bekräftelse, kolla då i din spamfolder. Om bekräftelsen inte finns där heller, kontakta omedelbart vår kundtjänst för vidare assistans.

OBS! Vänligen säg upp ditt medlemskap innan nästa planerade leverans skickas, annars måste du betala för den leveransen. Kolla när nästa leverans är planerad att skickas för att undvika detta.

Om du ska på semester så kan du skjuta upp eller skjuta fram dina leveranser så att de passar din planering. Om du ska vara borta en längre tid så kan du pausa din prenumeration i upp till 90 dagar. Du kan när som helst återuppta din prenumeration. Om vi inte hör av dig efter 90 dagar så stängs ditt konto av automatiskt.

Tpd kompatibel

TPD står för Tobacco Products Directive.Tobacco Products Directive Tobakvaredirektivet 2014/14 / EU presenterade nya riktlinjer för nikotininnehållande e-cigaretter och påfyllningsenheter som garanterar normerna för säkerheten och kvaliteten på alla vape artiklar.

Alla våra produkter testades kliniskt i oberoende Europeiska laboratorier och godkändes enligt det europeiska tobaksdirektivet (TPD2).

Nyhedsbrev